0

Sia - Chandelier

Ny favorit som går i repeat hela dagarna långa. Jag påstår inte att texten är något vettigt över huvud taget. Att dansa hela natten alltmedan glasen töms och fylls igen, har vi hört många gånger förr. Det är musiken och melodin som är så gripande. Musikvideon måste du bara se. Dansen är vidrig och underbart vacker.
 
Modern dans möter exorciten.
 
0

yeah

Idag sprang vi delar av rundan, Domino och jag. Knallsol, varmt väder och en sval bris. Korna och åkrarna välkomnade oss ut på landsbygden och jag stannade vid en stock och gjorde armhävningar.


0

det går i arv

I min familj finns ett speciellt intresse: köpa mat. Det handlar alltså inte om lyxiga kräftor och parmesan, men vanliga nyttiga och närproducerade grönsaker, havregryn och nötter, konserver och falukorv. Hela utmaningen ligger i att ha mat så man kan bjuda vänner eller familj, billigt, nyttigt och närproducerat.

Bra hoppy va? Äta bör man ju ändå.

Syrran flyttade ner till Malmö igår. Det första vi då gör är ju naturligtvis att åka och bunkra upp med mat på Willys. Mamma lär ut allt hon kan. Är det bra med jod i salt? Vilka märken är miljömedvetna och prisvärda? Vad kan man göra med de sista morötterna längst in i kylen, när de börjat skrumpna? Vilket matfett skall man akta sig för?